Välj en sida

Att prova på folkrace hos Torpa Gård i Borensberg, strax utanför Linköping på Östgötaslätten, är en fantastisk möjlighet att uppleva spänningen och adrenalinet i denna populära motorsport. Torpa Gård erbjuder en perfekt plats för både nybörjare och erfarna förare att utforska folkracets värld i en säker och kontrollerad miljö.

Kör folkrace och upplev glädje och kamratskap!

Folkrace är mer än bara en racingbana

Torpa Gårds folkrace-bana är mer än bara en racingbana; det är en plats där man kan skapa minnen och ha roligt tillsammans med likasinnade. Oavsett om du är en erfaren förare eller en nybörjare som är nyfiken på att prova på folkrace för första gången, så finns det något för alla på Torpa Gård.

För nybörjare är det en utmärkt möjlighet att lära sig grunderna i folkrace under ledning av erfarna instruktörer. Du kommer att få lära dig om säkerhetsaspekterna av sporten, hur man kontrollerar bilen på banan, och viktiga racingtekniker för att navigera genom kurvor och hinder. Instruktörerna på Torpa Gård är dedikerade att se till att du känner dig bekväm och säker innan du ger dig ut på banan på riktigt.

För de mer erfarna förarna är Torpa Gård en utmanande och spännande plats att testa sina färdigheter och tävla mot andra likasinnade. Banan är utformad för att erbjuda en mix av snabba raksträckor, tekniska kurvor och utmanande hinder som kommer att sätta dina körfärdigheter på prov. Och med regelbundna tävlingar och evenemang är det alltid möjlighet att utmana dig själv och visa upp dina färdigheter för andra förare.

Gemenskap och kamratskap genom folkrace

Men folkrace handlar inte bara om att tävla, det handlar också om gemenskap och kamratskap. På Torpa Gård finns det alltid en vänlig och välkomnande atmosfär där förare och åskådare kan träffas för att dela sina erfarenheter och njuta av varandras sällskap. Efter en spännande dag på banan är det vanligt att förarna samlas för att dela historier och skämt över en välsmakande måltid eller en avslappnad grillfest. Så varför inte testa att prova på folkrace genom att boka in dig nu.

För dem som inte själva känner sig redo att sätta sig bakom ratten finns det också gott om möjligheter att uppleva spänningen som åskådare. Att titta på folkracetävlingar är en uppslukande och adrenalinfylld upplevelse i sig själv, och det är alltid något speciellt med att se de tävlande bilarna skjuta förbi med full fart och höras av ett öronbedövande dån.

Så oavsett om du är ute efter att testa dina egna gränser bakom ratten eller bara vill njuta av spänningen som åskådare, så är Torpa Gård den perfekta platsen att uppleva folkrace på Östgötaslätten. Med sitt engagerade team av instruktörer, utmanande bana och välkomnande atmosfär är det en destination som du sent kommer att glömma. Så varför inte samla dina vänner och ge er ut på äventyr tillsammans på Torpa Gård – det kommer garanterat att bli en dag att minnas!