Välj en sida

I en värld där cyberhot ständigt ökar, är det viktigt att skydda känslig information från potentiella avlyssningsförsök. En innovativ lösning som adresserar detta hot är Audio Diode-teknologin. Genom att förvandla dina högtalare till säkra enheter förhindrar vi effektivt hackare från att använda dem som potentiella avlyssningsverktyg.

Skydda dig mot avlyssning med Audio Diode-teknologi

Avslöja det reella hotet av avlyssning genom högtalare

Avlyssning genom högtalare utgör en allvarlig säkerhetsrisk för många företag och organisationer. Oskyddade ljudenheter såsom hörlurar och högtalare kan enkelt manipuleras av skickliga angripare för att fungera som mikrofoner. Genom att omvandla vibrationerna i högtalarmembranen till avkodade signaler kan hackare få tillgång till känslig information och data, vilket potentiellt kan leda till allvarliga konsekvenser.

Säkerställ ditt IT-system mot dataläckage

Den ökande risken för dataläckage från säkra IT-system är ett påtagligt hot. Genom att skadlig programvara kan högtalare omvandlas till mikrofoner, vilket ger angripare möjlighet att fånga upp konversationer i rummet. Audio Diode-teknologin agerar som en effektiv barriär genom att möjliggöra enkelriktade ljudflöden. Detta minimerar risken för avlyssning och förhindrar därmed dataförlust från fysiskt separerade system.

Förhindra avlyssning med enkelriktade ljudflöden

Vår lösning med ljuddioder erbjuder en överlägsen metod för att förhindra avlyssning genom att möjliggöra enkelriktade ljudflöden. Genom att fungera som en diod för ljudsignaler tillåter den endast ljud att färdas i en riktning och förhindrar därmed effektivt bakåtriktad signalöverföring. Detta gör det omöjligt för hackare att manipulera högtalare eller hörlurar för att agera som mikrofoner och fånga upp omgivande samtal.

Skydda dig från intrång med Audio Diode

Vår Audio Diode-teknologi använder ett lågpassfilter för att begränsa ljudfrekvenserna till det mänskliga örats uppfattningsområde. Genom denna innovativa strategi förhindrar vi effektivt avlyssning genom att hindra överföring av högfrekventa signaler till externa hackningsenheter. Skydda din integritet och företagets känsliga information med Audio Diode – din pålitliga försvarslinje mot avlyssning och intrång.